برگزاری دومین جلسه شورای دبیران دبیرستان

دومین جلسه شورای دبیران در روز یکشنبه مورخ 94/09/01 رأس ساعت 15:40 پس از تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید توسط معاون پرورشی دبیرستان آغاز شد.

در ابتدای جلسه مسئولین پایه جناب آقایان محرابی، محمدپور، حسین خانی و گل محمدی به ترتیب مشاوران پایه دوم، سوم تجربی، سوم ریاضی و چهارم به تحلیل نتایج حاصل از آزمون های هماهنگ برگزار شده در مدرسه پرداختند.

در ادامه جناب آقای رسول زاده مدیریت محترم دبیرستان در ارتباط با هماهنگی و همسویی بیشتر دبیران با سیاست های مدرسه، همراهی هر چه بیشتر با مسئولین پایه و ... نکاتی را ارائه نمودند و به بیان تذکرات ذیل پرداختند:

• ایجاد شور و اشتیاق بیشتر برای دانش آموز و تشویق به درس خواندن.
  • بررسی روند موجود در آزمون های چهار گزینه ای و مقایسه با نتایج سال های گذشته.
  • ایجاد فضای آرام و با نظم در کلاس درس توسط دبیران برای بهره گیری هر چه بیشتر دانش آموزان از مطالب درسی.
  • اهتمام لازم در طراحی سئوالات امتحانی.
  • دقت کافی در تصحیح اوراق امتحانی و جلوگیری از تضییع حقوق دانش آموزان.
  • تلاش همکاران جهت تقویت مهارت های حرفه ای و دانش تخصصی فرد.
  • رعایت کامل احترام در برخورد با اولیا و دانش آموزان.
  • ارایه راهکارهای اجرایی مناسب جهت تقویت بنیه علمی دانش آموزان در صورت لزوم با تشکیل کلاس های جبرانی و رفع اشکال.
  • ایجاد سازوکارهای مناسب به منظور بهبود فرآیند آموزش و ارتقاء سطح آموزشی دانش‌آموزان.

تگ ها: جلسه شورای دبیران