ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

اهدای جوایز AMC به دانش آموزان برتر

امروز شنبه مورخ 27/11/97 طی مراسمی از دانش آموزان برتر سال دوازدهم و امتحانات نوبت اول و همچنین از دانش آموزانی که در آزمون AMC 2018 استرالیا رتبه کسب نموده و در رنکینگ های دوم و سوم جهانی قرار گرفته تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم مراسم آقای رسول زاده (مدیر دبیرستان) برای قدردانی از زحمات و تلاش های دانش آموزان و تشویق آنان به ادامه فعالیت های درسی مطالبی نیز در خصوص نحوه پذیرش در سال 98 و تاثیر معدل در راهیابی دانش آموزان به دانشگاه های معتبر اظهار داشتند.

در پایان لوح های تقدیر و جوایز دانش آموزان به آنان اهدا گردید.