دفترچه راهنمای پایه ها

ششمین جلسه اولیا و مربیان دانش آموزان پایه یازدهم

ششمین جلسه اولیا و مربیان دانش آموزان پایه یازدهم دبیرستان روز شنبه مورخ97/2/15 با حضور اولیای محترم دانش آموزان از ساعت ۱۵ برگزار گردید. جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط معاون محترم پرورشی آغاز شد

سپس آقای رسول زاده مدیر محترم دبیرستان ضمن خوشامدگویی و تقدیر از حضور اولیا با تبریک ایام مبارک روزهای آغازین شعبان و بزرگداشت شهید مطهری و مقام شامخ معلم مطالبی را ایراد کردند.سپس ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های آموزشی و تربیتی مدرسه به مواردی از قبیل تشکیل کلاسهای فوق العاده و جبرانی،اردوهای مطالعاتی،آزمونهای هماهنگ، افزایش ساعات درس هر رشته

و پایه حداقل به میزان 16 ساعت آموزشی در هفته به نسبت جدول ساعات دروس مصوب آموزش و پرورش و .... اشاره کردند.

و در ادامه در خصوص زمان و نحوه برگزاری امتحانات خردادماه و شرایط پذیرش دانش آموزان برای سال تحصیلی آینده نیز مطالبی را ایراد کردند. در ادامه آقای گل محمدی مشاور پایه یازدهم در ارتباط با اردوی مطالعاتی دانش‌آموزان که از پانزدهم اردیبهشت ماه آغاز شده و روش انجام مطالعه و چگونگی گزارش دهی و انجام تکالیف درسی دانش آموزان مطالبی را بیان کردند ایشان همچنین با به نمایش گذاشتن جدول دروس سال دوازدهم و مقایسه آن با جدول دروس سال یازدهم در خصوص برنامه‌های آموزشی دانش‌آموزان سال دوازدهم و شرایط ادامه تحصیل مطالبی را جهت آشنایی اولیا اظهار داشتند.

در پایان نتایج امتحانات میان نوبت دوم به همراه برنامه امتحانات نوبت خرداد بین اولیا توزیع گردید.