مراسم توزیع کارنامه امتحانات میان نوبت دوم و توجیه برنامه اردوی مطالعاتی دانش آموزان سال سوم

جلسه توزیع کارنامه امتحانات میان نوبت دوم و توجیه برنامه اردوی مطالعاتی دانش آموزان

جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید توسط آقای کاکاوند، معاون محترم پرورشی آغاز گردید. ایشان پس از تلاوت آیات ترجمه آن را بیان کرده سخنانی راجع به تفسیر آیات ایراد فرمودند.
پس از ایشان، آقای محسنی طالقانی، دبیر محترم درس دین و زندگی راجع به اهمیت این درس در امتحانات نهایی و روش صحیح مطالعه این درس و همچنین روش نظارت والدین بر مطالعه فرزندشان صحبت کردند. سپس جناب آقای بشیری، دبیر محترم درس فیزیک، سخنرانی کردند. ایشان هم راجع به هدفمند بودن دانش آموزان و همچنین نحوه صحیح مطالعه درس فیزیک، صحبت کردند.

پس از سخنان دبیران پایه سوم، جناب آقای حسینخانی، مشاور و مسئول پایه سوم سخنان خود را شروع کردند. سخنان ایشان در موارد زیر به طور خلاصه مطرح شد.

1. امتحانات میان نوبت دوم و نحوه تصحیح اوراق امتحانات میان نوبت دوم.
  2. ارائه نمودار میانگین نمرات دانش آموزان در امتحانات میان نوبت دوم.
  3. شناسایی دانش آموزان ضعیف با توجه به سطح نمرات دانش آموزان و نظرات دبیران و برگزاری کلاس های تقویتی.
  4. برنامه اردوی مطالعاتی دانش آموزان پایه سوم و تشریح برنامه های این اردو.
  5. بررسی درصد دانش آموزان در آزمون 19 فروردین ماه مرآت.
  6. برنامه امتحانات نهایی و مشخص کردن حوزه دانش آموزان.

پس از صحبت کردن در محور موضوعات بالا، جلسه پرسش و پاسخ اولیا با مسئول پایه سوم برگزار گردید.

در انتها، جناب آقای رسول زاده، مدیریت محترم دبیرستان، راجع به مسائل مربوط به سال چهارم و همچنین مسائل کلی مربوط به اردو صحبت کردند.

تگ ها: جلسه اولیا