اردوی زیارتی حرم امام خمینی (ره) و گلزار شهدا

اولین اردوی پایگاه تابستانی 1395 مصادف با ایام سالگرد شهید موحد دانش در گلزار شهدای تهران برگزار شد .

با توجه به اینکه نام این واحد آموزشی بنام این شهید بزرگوار مزین شده است ، معاونت پرورشی دبیرستان طبق سنوات گذشته تعدادی از دانش آموزان را در ایام سالگرد این شهید عزیز جهت تجدید میثاق با شهدا ئ امام راحل در تاریخ 22/4/95 از ساعت 8 صبح به هراه تعدادی از مربیان در گلزار شهدای بهشت زهرا و مرقد مطهر امام خمینی (ره) حضور یافتند.

در این بازدید دانش آموزان مزار شهیدانی چون موحد دانش ، پلارک ، رجایی ، بهشتی ، چمران و ... را زیارت کردند سپس به موزه دفاع مقدس این گلزار مشرف شدند و از فعالیت های آن دوران مطلع گشتند.

پایان بخش این اردو تجدید میثاق با مام راحل و زیارت مرقد مطهر ایشان بود.