ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

دومین جلسه شورای دبیران

دومین جلسه شورای دبیران دبیرستان موحد روز سه شنبه مورخه 26/6/92 برگزار گردید.

به منظور تبیین برنامه ها و مجموعه فعالیت های آموزشی و پرورشی دبیرستان موحد در سال تحصیلی 93-92 جلسه شورای دبیران با حضور اکثر همکاران و مسئولین دبیرستان راس ساعت 16 روز سه شنبه مورخ 92/06/26 در محل آزمایشگاه دبیرستان برگزار گردید. در این جلسه پس از تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، ابتدا چهار تن از دبیران، گزیده ای از یک موضوع کتب درسی را با استفاده از سیستم برد دیجیتال تدریس کردند.

پس از ارائه دمو توسط دبیران، آقای مهندس هدایی اظهار داشتند که هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم و همکاران باید دقت و توجه بیشتری داشته باشند تا از مهارت کافی برخوردار شوند و توصیه کردند که انتظار داریم همکاران دبیر بیشتر باید تولید کننده محتوای درسی باشند تا تولید کننده جزوات. در ادامه، توصیه ها و راهکارهای اجرایی لازم برای بهبود کیفیت تدریس را ارائه کردند و در ادامه، دکتر احمدی از همکاران خواستند که در برخورد با دیگران به ویژه با دانش آموزان باید سیره امامان و ائمه اطهار را الگوی خود قرار دهند و در انجام امور آموزشی لازم است در طول سال تحصیلی امور مربوطه را از مسیر خود پیگیری نمایند. و همچنین اظهار داشتند از آنجاییکه دبیرستان به نام یک شهید مقدس نامگذاری شده، باید در رفتار و کردارمان و حتی در پوشش خود مراقبت داشته باشیم و حرمت این شهید را حفظ کنیم. سپس توصیه های اجرایی در نحوه کلاس داری و ارزشیابی نیز ارائه کردند.

جلسه راس ساعت 19 به پایان رسید.