ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

دومین جلسه اولیای دانش آموزان پایه چهارم

دومین جلسه اولیای دانش آموزان پایه چهارم این واحد آموزشی ، به لطف خداوند متعال روز یکشنبه مورخه 30 مهر ماه 96 برگزار گردید .

این جلسه راس ساعت 15:30 با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط معاون محترم پرورشی ، جناب آقای کاکاوند آغاز و با بیان مطالبی پیرامون معارف قرآن و مسائل تربیتی توسط ایشان ادامه یافت.

سپس ، آقای رستمیان پشتیبان محترم پایه چهارم در خصوص مشکلات ناشی از استفاده بی رویه دانش آموزا ن از فضای مجازی ومشارکت اولیا با مدرسه از طریق  کانال تلگرامی ، آزمون های جامع ، گزارش توصیفی دانش آموزان و همچنین گزارش روزانه کلاس ها مطالبی را اظهار داشتند.

در پایان آقای گل محمدی مشاور محترم  دانش آموزان ، به بیان مطالبی در رابطه با بودجه بندی آزمون های سازمان سنجش و همچنین شیوه برگزاری آزمون ها پرداختند ودر ادامه در خصوص نحوه نظارت  اولیا به فعالیت های آموزشی فرزندانشان وچگونگی همراهی ومشارکت با اولیای مدرسه مطالبی را اظهار داشتند. ایشان با نمایش نمون برگ های وبرنامه های مطالعاتی توجه اولیا را به نظارت بیشتر وتعامل نزدیکتر با مدرسه جلب نمودند.

این جلسه پس از طرح پرسش و پاسخ میان اولیای محترم و مشاور پایه ، با توزیع کارنامه های چهار ماهه دانش آموزان به اتمام رسید .