سومین جلسه تخصصی اولیا و مربیان پایه یازدهم

سومین نشست تخصصی اولیای محترم دانش آموزان پایه یازدهم با عنوان " بررسی عملکرد سه ماهه آموزشی " در روز چهارشنبه مورخ 28 آذر ماه راس ساعت 30 : 15 در سالن اجتماعات دبیرستان برگزار گردید

این جلسه با پخش تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید آغاز ودر ادامه معاون محترم پرورشی دبیرستان ضمن عرض خیر مقدم ، به شرح فعالیتهای صورت گرفته دراین  معاونت پرداخته  و گزارش مصوری  در قالب کلیپ برنامه های پرورشی، ارائه نمودند.

در بخش دوم، مشاور محترم پایه یازدهم آقای مهری ، نکاتی با موضوع  نقش ارتباط اثر بخش در فعالیتهای  آموزشی و اجتماعی و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان بیان نمودند

در بخش سوم، نفرات برتر آزمون های میان نوبت اول معرفی شدند و مورد تشویق حضار قرار گرفتند. در پایان ضمن توضیح  مطالبی درباره امتحانات نوبت اول ؛ کارنامه میان ترم همراه با پاسخ برگ های دانش آموزان تقدیم خانواده های گرامی دانش آموزان شد