اردوی دهم مرداد97

با استعانت از الطاف خداوند منان سومین اردوی تابستانی مدرسه با هدف ترویج فرهنگ ورزش و تقویت روحیه نشاط و سلامت ؛ در تاریخ چهارشنبه 10 مرداد ماه 97 ویژه دانش آموزان پایه های دهم و یازدهم در مجموعه ورزشی شهید کابلی برگزار گردید .

در این برنامه یک روزه علاقمندان به رشته های فوتبال و شنا در سالن های سرپوشیده فوتسال و  استخر  به مسابقه و سرگرمی مشغول شدند .

این اردوی نیم روزه در ساعت 12 به پایان رسید و دانش آموزان پس از بازگشت به دبیرستان از ساعت 12:45 عازم منازل خود شدند .

شایان ذکر است ، معاونت پرورشی ، مسئول پایه دهم و پشتیبان پایه دوازدهم همراهان این اردو بودند.