نشست تخصصی آشنایی با شبکه های اجتماعی و رسانه های نو ظهور

نشست تخصصی آشنایی با شبکه های اجتماعی و رسانه های نو ظهور در روز دو شنبه مورخه 94/11/05 با همکاری سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران برگزار گردید .

به منظور آشنایی دانش آموزان با فضای سایبری و نکات مثبت و منفی فضای مجازی و نحوه صحیح استفاده از آن ، این دبیرستان طی هماهنگی به عمل آمده با فرهنگسرای معرفت ، نشست تخصصی با عنوان شبکه های اجتماعی و رسانه های نوظهور را برگزار نمود .

در این جلسه که با حضور دانش آموزان پایه دوم دبیرستان برگزار گردید ، جناب آقای سرگرد براتی به عنوان کارشناس پلیس فتا ، نکاتی را در خصوص فضای سایبری ، شبکه ای اجتماعی ، مزایا و معایب استفاده از اینترنت ، آشنایی با تخلفات و جرایم اینترنتی مطرح نموده و به پخش تصاویری با موضوع اهمیت شبکه های اجتماعی در جامعه کنونی پرداختند. این جلسه به مدت 2 ساعت به طول انجامید و در پایان ، دانش آموزان سوالات خود را در زمینه مطالب بیان شده مطرح نموده و جناب سرگرد براتی ، به شبهات آنان پاسخ دادند.