دومین جلسه شورای دبیران دبیرستان غیر دولتی موحد

دومین جلسه شورای دبیرستان روز شنبه مورخ 24/07/97 راس ساعت 12:30با حظور دبیران و همکاران گرامی برگزار گردید.

گزارش دومین جلسه شورای دبیران دبیرستان غیر دولتی موحد

پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید ابتدا آقای رسول زاده مدیر دبیرستان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش های  بی وقفه دبیران اظهار داشتند هدف از برگزاری جلسات شورای دبیران مشارکت و همفکری و بهره گیری از روش ها و تجربیات  همکاران و بیان صریح مسایل و مشکلات آموزشی و پرورشی دبیرستان و همچنین ارائه گزارش و عملکرد آموزشی بویژه ارزیابی آزمون ها و امتحانات می باشد .

سپس ایشان از تلاش و توجهات موسس محترم دبیرستان جناب آقای مهندس هدایی در بازسازی و زیبا سازی فضای مدرسه شامل پوشش کلیه سالنها ، راهروها ،کلاسها  از قالب های استونیت و ایجاد فضایی بسیار شیک و مناسب که موجب پاکیزگی محیط شده است تقدیر وتشکر کردند.ودر ادامه در ارتباط باوظایف و مسئولیت های مهمی که دبیران محترم برعهده دارنداظهار داشتند  سه عامل موثر بر مدیریت کلاس تاثیر گذارند که از عوامل اصلی موفقیت معلمان می باشد که مبایست ما به آن عوامل توجه داشته باششم و که  عبارتند از :

الف- ویژگیهای شخصیتی معلم

ب-  آشنایی با روش ها و کلیات فنون تدریس

ج- افزایش دانش تخصصی درحیطه دروس تخصصی

سپس در در خصوص هر یک از موارد فوق بطور مبسوط به نکاتی اشاره کردند.

آنگاه در ارتباط با رفع موانع آموزشی و یادگیری دانش آموزان نیز نکاتی را بیان کردند در پایان بطور خلاصه وار اشاره ای به برنامه هاو فعالیت های سال تحصیلی که در قالب تقویم اجرایی تدوین شده است اشاره داشتند.

پس از ایشان آقای مهندس هدایی صاحب امتیاز وموسس محترم دبیرستان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاشهای دبیران، و بویژه از دبیرانی که در سال تحصیلی جدید به جمع دبیرستان پیوسته اند اظهار رضایت کردند.

سپس ایشان نکاتی رانیز به شرح مباحث ذیل بیان فرمودند:

1. توجه دبیران زبان انگیلیسی به استفاده از روش ها و متدهای جدید تدریس.
  2. استفاده دبیران ریاضی از نرم افزار ژئوجبرا در کلاس ها.
  3. اختصاص پاداش یک میلیونی به دبیرانریاضی  که از این نرم افزار استفاده نماییند و یک مورد دمونیز ارائه داده باشند.
  4. استفاده دبیران علوم پایه (فیزیک، زیست، شیمی) از آزمایشگاه و انجام آزمایشگاه های لازم در دروس مربوطه.
  5. کنترل تکالیف درسی دانش آموزان و ثبت موارد در دفاتر کلاسی.
  6. تدوین جزوات درسی توسط دبیران به شکل تایپ شده و منظم با بک گراند مدرسه در صفحات جزوات .

در پایان نیز از نکته نظرات دبیران محترم استفاده شده و مقرر شد:

1. در خصوص تعداد دروس امتحانات هماهنگ هفتگی تجدید نظر بعمل آید.
  2. با توجه به جدیدالتعالیف بودن نظام آموزشی و عدم دسترسی به منابع سوالات جدید مقرر شد دبیران نمونه سوالات جدید امتحانی تدوینی را از طریق واحد مشاوره هر پایه در اختیار دانش آموزان قرار گیرد.
  3. پیشنهاد شد طرح درس هر دبیر در پایان دفتر کلاسی گنجانده شود.