بازدید دانش آموزان از پژوهشگاه رویان

اردوی علمی و پژوهشی جمعی از دانش آموزان دبیرستان شهید موحد در قالب رشته های ریاضی و تجربی در پایه دوم و سوم، روز سه شنبه مورخه 27/5/94 برگزار گردید. در این بازدید دانش آموزان به 2 گروه تقسیم و از پژوهشگاه رویان به منظور ارتقاء دانش تخصصی دانش آموزان وآگاهی از یافته علمی نوین درحوزه سلول های بنیادین و هموار شدن راه پژوهشی که راهی است بسیار پر فراز و نشیب بازدید نمودند.

پژوهشگاه رویان در سال 1370 به منظور کمک به زوج های نا بارور توسط مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی تأسیس گردید. و از خون بند ناف برای تولید سلول های بنیادی استفاده می شود و به طور تخصصی در سال 1383 شروع به فن آوری نمود.

دانش آموزان به 2 گروه تقسیم شده که گروه تجربی از آزمایشگاه بالینی و به طور کلی از فرآیند تکثیر و نو باروری سلولی دیدن نموده و گروه ریاضی از سالن های جنین شناسی، بافت شناسی، تولید حیوانات نو بنیان، لوازم آزمایشگاه به سرپرستی خانم دکتر صادقی فوق تخصص جنین شناسی دیدن و با نحوه کار با این زیرگروه ها آشنا شدند و کار عملی با دستگاه های موجود را تجربه کردند که این امر رضایتمندی مسئولین پژوهشگاه رویان نسبت به توانایی علمی و هوشمندی دانش آموزان را به همراه داشت.