سیب و افسردگی

این فراز معروف از شعر مرحوم سهراب سپهری به ویژه در این هوای زیبایی پاییزی که رنگارنگی اش در میوه 4 فصل سیب هم در این روزها متجلی شده، زمزمه آدم های زیادی می تواند باشد.

به ویژه اگر اهل سلامتی و طبیعت درمانگری هم باشند که آن وقت به توصیه درمانگران هر روز برای سلامتی و زندگی شان سیبی را با پوست گاز می زنند. خوردن روزانه حداقل یک عدد سیب با پوست تا به حال به خاطر خواص بسیار آن مکرر مورد توجه قرار گرفته اما پیشنهاد امروز بر اساس این موضوع است که بر اساس یافته های طبیعت درمانگران مصرف روزانه سیب برای بر طرف شدن افسردگی و کبد چرب نیز بسیار مفید تشخیص داده شده است. از نظر طبیعت درمانگران سیب شیرین دارای خواص نشاط آوری است که علاوه بر خوردن، بوییدن آن نیز برای تقویت مغز، قلب و کبد بسیار مفید است. پیشگیری از بروزسرطان ریه، کولون و پروستات و تقویت قوای بدن و معده نیز از جمله فواید سیب از منظر طب سنتی است. نکته قابل توجه در مصرف سیب نهی از نوشیدن بلافاصله آب بعد از خوردن سیب است.