گزارش ملاقات دانش آموزان پایه اول دبیرستان موحد با دکتر محمد رضا شفیعی کدکنی

در روز سه شنبه مورخ 92/08/28 در یک اردوی نیم روزه، دانش آموزان پایه اول به همراه مربیان جهت ملاقات با دکتر شفیعی کدکنی به سمت دانشگاه تهران حرکت کردند. دانش آموزان قبل از ملاقات با دکتر کدکنی بازدید مختصری از فضای دانشگاه به ویژه دانشکده ادبیات داشتند.

در ادامه در کتابخانه تخصصی دانشکده ادبیات حضور یافتند و جناب دکتر شفیعی به استقبال دانش آموزان آمده و همه را غافلگیر کردند و با بیان سخنانی در رابطه با آینده ایران زمین، دانش آموزان را به کسب علم و دانش تشویق نمودند و به سوالات گوناگون دانش آموزان پاسخ دادند. همچنین به علت اینکه دانشجویان از سراسر کشور برای حضور در کلاس ایشان آمده بودند راهی کلاس درس خود شدند. دانش آموزان پس از پایان ملاقات، در نماز جماعت دانشگاه شرکت کرده و در ادامه از دانشگاه علوم پزشکی دیدن نمودند و در پایان پس از بازدید از نمایشگاه عاشورا  راهی مدرسه شدند.

خلاصه ای از سخنان جناب دکتر شفیعی به صورت فایل تصویری را میتوانید از اینجا دریافت کنید .