اهدای جوایز نفرات برتر المپیاد بین المللی ریاضی AIMO و مراسم اهدای لوح تقدیر نفرات اول تا سوم آزمون هماهنگ

روز دوشنبه مورخ 93/09/10در مراسم صبحگاهی با حضور آقای رسول زاده مدیریت محترم دبیرستان، آقای کاکاوند معاون پرورشی دبیرستان و همچنین معاونین اجرایی و مسئولین پایه لوح تقدیر نفرات اول تا سوم دانش آموزان پایه در آزمون مرحله اول هماهنگ ( آزمون روز 21 آبان ) به ایشان اهدا گردید.

نفرات برتر این آزمون بشرح ذیل می باشند :

نفرات برتر در پایه اول: 1- محمدپارسا صدیقی گیلده 2- علیرضا رضایی نعمت سرا 3- حسین لپدی

نفرات برتر پایه دوم ریاضی:  1- محمد حسین نقش آرا 2- مجید نادری 3- آرین اصغری

نفرات برتر پایه دوم تجربی: 1- بنیامین دولتی 2- برهان زاهدی 3- علی ملا احمدی

نفرات برتر پایه سوم ریاضی: 1- آرمان شریف 2- مصطفی مختاری 3- آرمین باوفا

نفرات برتر پایه سوم تجربی: 1- محمدحسین فرهید 2- حسین انصاری پور 3- سید محمد حسینی

در این مراسم همچنین گواهینامه شرکت درالمپیاد بین المللی ریاضی AIMO که در تابستان سال 1393 بطور هم زمان با سایر کشور های جهان در دبیرستان برگزار شد ،اهدا گردید . دراین آزمون دانش آموزان می بایست به 8 سوال در مدت 4 ساعت پاسخ می دادند که محمد حسین نقش آرا نمره 10 را احراز نمودند ونمره میانگین جهانی 10/5 بوده است. اسامی دریافت کنندگان گواهینامه شرکت درآزمون عبارت بودند از :

1-محمد حسین نقش آرا

2-مجتبی نیکویی فر