جلسه آموزشی جهت رسیدگی به افت تحصیلی گروهی از دانش آموزان پایه اول

با استعانت از خداوند متعال، جلسه آموزشی جهت رسیدگی به افت تحصیلی گروهی از دانش آموزان پایه اول با حضور اولیا محترم، مدیریت دبیرستان و مسول پایه اول در سالن جلسات دبیرستان موحد برگزار گردید.

این جلسه راس ساعت 10صبح روز سه شنبه مورخ 92/07/23  و با هدف  بررسی علل افت تحصیلی دانش آموزان و ارائه راهکارهای مناسب جهت رسیدگی به این وضعیت آغاز شد.

جلسه فوق با قرائت آیات کلام الله مجید آغاز و با بیانات مدیریت محترم دبیرستان ادامه یافت. ایشان به بیان نکات آموزشی  و ارائه راهکارهای مناسب جهت بهبود روند آموزشی دانش آموزان پرداختند. در ادامه مسول پایه اول ( آقای رحال) دررابطه با روش های صحیح مطالعه  و علل عدم تمرکز دانش آموزان  راهکار هایی را پیشنهاد کردند و جلسه با پرسش و پاسخ بین اولیا و مسئول پایه  به اتمام رسید.