سومین جلسه گفتمان فرهنگی با عنوان ((دوشنبه های جوانی))

متعاقب برگزاری جلسات گفتمان فرهنگی در روزهای پنجم و نهم بهمن ماه ، سومین نشست صمیمی با دانش آموزان پایه دوم تحت عنوان ((دوشنبه های جوانی)) با حضور اساتید برجسته روانشناسی و جامعه شناسی ، آقایان دکتر کی منش و دکتر جعفری در این واحد آموزشی برگزار گردید.

این جلسه راس ساعت 9:30 روز دوشنبه مورخه 94/12/10 و با حضور دانش آموزان پایه دوم دبیرستان موحد ، آغاز و تا ساعت 11 به طول انجامید که پس از ارائه مطالب اولیه و بحث های مقدماتی توسط اساتید گرانقدر، با طرح سوالاتی از جانب دانش آموزان همراه بود و در پایان ، به سوالات آنان پاسخ داده شد .

لازم به ذکر است که طرح ((دوشنبه های جوانی)) ، با همکاری کتابخانه علامه جعفری و با موضوع گفتمان فرهنگی پیرامون خرده فرهنگ ها و روش های اصلاح فرهنگ ، در این دبیرستان طی سه جلسه به مرحله اجرا درآمد .

تگ ها: جلسه اولیا