چهارمین جلسه اولیای دانش آموزان پایه دوم جهت توزیع کارنامه امتحانات پایان ترم نیمسال اول سال تحصیلی 94-93

چهارمین جلسه اولیای دانش آموزان منتخب پایه دوم به منظور توزیع کارنامه پایان ترم نیمسال اول دانش آموزان وارائه گزارشات تحلیلی امتحانات مزیور،درروز چهارشنبه مورخ یکم بهمن ماه، رأس ساعت 16 در سالن اجتماعات دبیرستان موحد برگزار گردید.

در ابتدا آقای کاکاوند، معاون محترم پرورشی بعد از تلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید و ترجمه و تفسیر این آیات، سخنانی را در باب آموزه های اخلاقی و تربیتی مطالبی را بیان کردند.

در ادامه، آقای رسول زاده ، مدیر محترم دبیرستان، با ارائه شاخص های  آماری ازمیزان پیشرفت تحصیلی دانش آموزان پایه دوم در مقایسه با سه ماهه اول تحلیلی انجام داده و سپس راجع به نقش خانواده درپیشرفت تحصیلی دانش آموزان ،شیوه های تربیت و فرزند پروری در خانواده ها سخنانی را ایراد فرمودند.سپس آقای حبیب زاده مسئول محترم پایه دوم وضعیت دانش آموزان را در امتحانات پایان ترم اول با ارائه نمودارهای تحلیلی بررسی کرده، و نتایج این امتحانات را با ماه های مهر و آبان وآذر مقایسه کرده وازمیزان پیشرفت قابل توجه93 درصدی دانش آموزان نسبت به سه ماهه اول گزارشی را ارائه نمودند. و در انتهای مراسم لوح تقدیر دانش آموزان تلاشگر،برتر و نفرات اول و دوم  وسوم هر کلاس با حضور اولیاءتوسط مدیر محترم مدرسه به دانش آموزان اهداء گردید. وجلسه با تشویق دانش آموزان ممتاز توسط اولیاء ومسئولین آموزشگاه به پایان رسید.

تگ ها: کارنامه