ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

گزارش تصویری مراسم بازگشایی سال تحصیلی 99-98👆

جلسه آغازین سال تحصیلی 99-98 ساعت 7:30 با به صدا درآمدن زنگ مدرسه آغاز گردید.
سپس با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط جناب آقای قهرمانی جلسه رسمیت یافت و بعد از آن نیز همگی دانش آموزان به همراه دبیران و کادر مدرسه سرود جمهوری اسلامی را زمزمه نمودند

جلسه را جناب آقای قهرمانی با خواندن اشعاری در رثای شهدا و گرامیداشت حماسه زان دفاع مقدس ادامه دادند و سپس از جناب آقای مهندس هدایی، موسس محترم دبیرستان دعوت کردند تابیاناتی  خود را به استحضار دانش آموزان برسانند.
جناب آقای مهندس هدایی، بعد از گرامی داشت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) وتبریک سال تحصیلی جدید ، آغاز هفته ی دفاع مقدس را تبریک نمودند و  آرزو کردند که خداوند سایه هرگونه جنگ، اعم از اقتصادی و سیاسی و روانی را از مردم ایران دور نماید و آرامش همواره جایگزین آن شود.
در ادامه، ضمن تشکر از دبیران و کادر دبیرستان ، آرزوی سال تحصیلی ای پرنشاط، شاداب و همراه با موفقیت را برای دانش آموزان داشتند و نکاتی را برای دانش آموزان بیان کردند:
لزوم داشتن هدف برای دانش آموزان
از هیچ کوششی در راه رسیدن به هدفشان کوتاهی نکنند و همواره امید و یاد خدا را در خودشان زنده نگه دارند.
صبوری ، سعه صدر و استفاده از امکانات به روز و برتر دبیرستان موحد کمک توشه ی رسیدن به هدفشان است.
سپس به لزوم استفاده ی بهینه از امکانات نوین آموزش دبیرستان، مانند ضبط تمامی کلاس ها و سامانه ی تحلیل آموزشی، تاکید نمودند. و اعلام نمودند که در آینده ی نزدیک با یاری خداوند متعال یک آکادمی آموزش مجازی را راه اندازی خواهند نمود.
و سپس پروژه ای را برای دانش آموزان تعریف نمودند تحت عنوان " خصوصیات دانش آموز در دهه سوم قرن 21" و به دانش آموزانی که برترین پروژه را ارائه دهند، جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
در ادامه از مهمان ویژه ی مراسم جناب آقای دکتر لطفی استاد دانشگاه و مولف چندین کتب در موضوع ریاضیات دعوت به عمل آمد تا سخنرانی نمایند

آقای دکتر لطفی نیز ضمن تبریک سال تحصیلی جدید، به لزوم شاداب بودن سیستم آموزشی و تلفیق دروس اشاره نمودند و با خواندن چند بیت، ترکیب علم ریاضی و ادبیات را در قرون گذشته بیان کردند. و اینکه ما شاعران بزرگی داشته ایم که ریاضی را از بسیاری از داشمندان اروپایی بیشتر می دانسته اند

درانتهای سخنان آقای دکتر لطفی ، دانش آموزان با تشویق کامل، لذت بردن از سخنان آقای لطفی را ابراز نمودند.
پس از آن آقای رسول زاده مدیر محترم دبیرستان نیز برای رعایت حال دانش آموزان سخنان خود را در چند نکته  ی آموزشی کوتاه خلاصه کردند و برای دانش آموزان آرزوی سالی همراه با موفقیت و کامیابی نمودند.
در پایان نیز دانش آموزان از زیر طاق نصرت و قرآن بدرقه شدند و همراه با پذیرایی رهسپار کلاس های درس شدند.