مراسم تجلیل از دانش آموزان سادات

همزمان با ایام عید ولایت وامامت مراسم تجلیل از دانش آموزان سادات دبیرستان غیر دولتی موحد ، در مراسم صبحگاه برگزار گردید .

در این مراسم که با حضور دانش آموزان کلیه پایه ها و همکاران بخش های مختلف اداری در صبحگاه روز یکشنبه مورخ 94/7/12 برگزار شد، معاونت پروشی دبیرستان ، از دانش آموزان سادات با هدایای معنوی ، تجلیل به عمل آورد.

اسامی دانش آموزان سادات این دبیرستان که جملگی مزین به اخلاق حسنه و در زمره دانش آموزان مودب و با شخصیت می باشند ، به شرح ذیل است ؛

سید سروش سیدی ، سید امیر حسین موسوی ، سید امیررضا یمینی ، سید عرفان شریعتی ، سید پرهام صدری ، سید سعید یحیی زاده ، سید محمد باقر محمودی ، سید مصفی آقا کریمی ، سید امیر ارسلان شریعت کیایی ، سید مهران صادقی ، سید محمد حسین زاده ، سید پارسا سیادت زاده ، سید امیر حسین عرب نژاد ، سید امیر حسین نقوی ، سید محمد حسینی ، سید محمد نقابت ، سید محمد میرعالی

تگ ها: غدیر