نخستین جلسه اولیای محترم پایه دوازدهم

به لطف خداوند متعال ، نخستین جلسه هم اندیشی اولیای محترم پایه دوازدهم با حضور مسئولین دبیرستان در روز چهارشنبه مورخ24/5/97 راس ساعت 15 در سالن اجتماعات این واحد آموزشی برگزار گردید .

در این جلسه پس ازعرض خیر مقدم و تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید توسط معاون محترم پرورشی که با توضیحاتی پیرامون تفاسیر آیات و بیان مفاهیم و معارف قرانی نیز همراه بود.

مدیر محترم دبیرستان جناب آقای رسول زاده ،به بیان سخنانی در ارتباط با اهمیت سال تحصیلی جاری و همچنین نحوه عملکرد دبیران با توجه به رویکرد تستی و تشریحی کتب درسی مطرح نمودند .

ایشان در ادامه بیاناتی پیرامون زمان برگزاری کلاس ها و نقشه راه آموزشی پایه دوازدهم نیز ارائه کردند .

سپس مشاور محترم پایه دوازدهم جناب آقای کلانتری توضیحاتی در ارتباط با پروژه های تدوین شده آموزشی و کیفیت برگزاری آنها ، کلاس های تابستانی ، امتحانات جامع ، کلاس بندی های دانش آموزان و وضعیت تحصیلی آنان ، تحلیل کارنامه و ... بیان نمودند.

توزیع کارنامه های آزمون جامع تابستان که توسط پشتیبان محترم پایه دوازدهم صورت گرفت ، پایان بخش جلسه فوق بود

لازم به ذکر است که در انتهای جلسه ، اولیای محترم به بیان نظرات ، پیشنهادات و انتقادات خود پرداخته و مسئولین مربوطه نیز به بیان توضیحات لازم پرداختند .

جلسه مذکور راس ساعت 17:30 دقیقه به اتمام رسید .