سومین نشست تخصصی اولیا و مربیان پایه دهم

سومین نشست تخصصی اولیای محترم دانش آموزان تحت عنوان " توزیع کارنامه های امتحانات میان نوبت اول " در روز سه شنبه مورخه 27 آذر ماه راس ساعت 15:30 در سالن اجتماعات دبیرستان برگزار گردید .

در این جلسه ابتدا معاون محترم پرورشی با تلاوت آیات کلام ا... مجید   و عرض خیر مقدم ، به ارائه خلاصه ای از فعالیت های  صورت گرفته در بخش پرورشی پرداخته و گزارشی از برنامه های اجرا شده در این بخش را مطرح نمودند .

در ادامه مدیریت محترم دبیرستان به بیان نکاتی پیرامون  اهداف کلی سند تحول  بنیادین آموزش و پرورش " در ابعاد فکری ، اخلاقی ورفتاری سند تحول " پرداخته و چشم انداز های این دبیرستان را در راستای پرورش جوانان متدین و پر تلاش تشریح نمودند .

ایشان درادامه گزارشی از فعالیت های آموزشی پایه دهم ارایه نمودند

در پایان نیز مسئول پایه دهم با ارائه خلاصه فعالیت های آموزشی در این پایه توضیحاتی را نیز در ارتباط با امتحانات میان نوبت اول مطرح نمودند

همچنین پس از اعلام نفرات برتر امتحانات میان نوبت اول ، کارنامه های این امتحانات میان خانواده های محترم توزیع شد . لازم به ذکر است برنامه امتحانات نوبت اول و نکاتی پیرامون روش مطالعه صحیح نیز بیان گردید.