برگزاری جلسه مشاوره با حضور اولیا دانش آموزان(مجتمع فرهنگی و هنری نور)

با استعانت از خداوند متعال ، جلسه مشاوره ای با عنوان ((خشت اول )) ویژه اولیای محترم دانش آموزان این واحد آموزشی، در مجتمع فرهنگی و هنری نور زیر نظر سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران برگزار گردید .

این مراسم  در روز سه شنبه مورخه 25/9/93 از ساعت 10 صبح با تلاوت آیات کلام ا... مجید آغاز و با سخنرانی جناب آقای دکتر احمد برجعلی ریاست محترم گروه روانشناسی دانشکده علامه طباطبایی پیرامون مهارت های فرزند پروری و مدیریت استرس فرزندان در دوران بلوغ ادامه یافت .

این نشست که با استقبال اولیای محترم همراه بود ، راس ساعت 11:30 به پایان رسید .

فایل صوتی این جلسه متعاقبا بر روی سایت دبیرستان قرار خواهد گرفت .