اولین همایش مطالعاتی پایه سوم

روز چهار شنبه مورخ 14 مهر 95 اولین همایش مطالعاتی پایه سوم برای درس حسابان و ریاضی زیر نظر آقایان طالقانی, آتیک و اکبرنیا و با حضور تمامی دانش آموزان برگزار گردید .

در این همایش دانش آموزان به حل نمونه سوالات امتحانی پرداختند و اشکلات خود را با کمک دبیر  محترم آقای محمدیان بر طرف نمودند. همچنین دانش آموزان قوی تر به دانش آموزان ضعیف تر با اجازه مسئولین کمک می کردند.

توضیح اینکه این همایش بر اساس تقویم اجرایی سال تحصیلی 95 – 96 با هدف آماده سازی و ارتقاء بنیه علمی دانش آموزان جهت شرکت در اولین آزمون هفتگی روز شنبه مورخ 17/7/95 برگزار گردید.