بازدید معاون سفیر پاکستان و هیئت همراه

هیئتی مرکب از معاون سفیر دولت پاکستان در ایران و کارشناس اقتصادی سفارت مزبور به همراه مدیر و یکی از دبیران مجتمع آموزشی پاکستان مستقر در ایران روز شنبه مورخه23/5/95 جهت بازدید از امکانات و فضاهای آموزشی در این دبیرستان حضور یافته و از بخش های مختلف آموزشی،تربیتی دبیرستان بازدید کردند.

در این بازدید آقای شیری دبیرAMC  دبیرستان مدرس موسسه کمبریج نیزمیهمانان را همراهی می کردند.

پس از بازدید از کلاسهای آموزشی،واحدهای انفورماتیک،آزمایشگاه،نمازخانه و بخش های اداری آقای رسول زاده مدیر دبیرستان در خصوص نحوه بهره گیری آموزشی از سیستم های هوشمند در مدارس و قابلیت های جدید و گسترده ای که سیستم هوشمند در فرایند تدریس برای دانش آموزان و دبیران فراهم می سازد توضیحاتی را ارائه کردند.

این بازدید صرفا جنبه آموزشی داشته و بیشتر به منظور الگو برداری از یک سیستم نوین هوشمند در جریان تعلیم و تربیت می باشد ودر نتیجه این تجربه قابل انتقال  به دیگر مدارس آموزشی می باشد.