مسابقه کتاب و کتاب خوانی

به مناسبت هفته بزرگداشت کتاب و کتابخوانی و کتابدار یک دوره مسابقه کتابخوانی به منظور تشویق دانش آموزان به مطالعه و کتابخوانی برگزار گردید.

به مناسبت روز بزرگداشت کتاب و کتابخوانی و کتابدار یک دوره مسابقه کتابخوانی به منظور تشویق دانش آموزان به مطالعه و کتابخوانی برگزار گردید، و بدین منظور کتاب خورشید خوارزم( زندگینامه ابوریحان بیرونی دانشمند بزرگ ایرانی) معرفی شد و ازبین داوطلبان به لحاظ محدودیت صرفا از پنجاه نفر ثبت نام به عمل آمد ودانش آموزان با مطالعه این کتاب ضمن آشنایی با سر گذشت وخدمات ارزنده این دانشمند ایرانی در حوزه های مختلف علمی در آزمون تستی که درروز یکشنبه مورخ 96/8/21 در سالن دبیرستان برگزارشرکت نمودند

پس از تعیین نفرا ت برتر امروز دوشنبه مورخ 96/8/22 طی مراسمی ازاین  دانش آموزان تقدیر وقدردانی شد وجوایز افراد به آنان اهداء گردید .وآقای رسول زاده مدیریت محترم دبیرستان درارتباط با اهمیت مطالعه و کتابخوانی اظهار داشتند عادت به مطالعه یک امر ذاتی نیست بلکه اکتسابی است وشما دانش آموزان با مطالعه کتابهای مفید  می توانید به این امر عادت کنید.می دانید که اساس وزیر بنای شخصیت افراد در سالهای اول زندگی ودر دوران نوجوانی که شما در آن بسر می برید پایه گذاری می شود وآموخته های شما در این دوران تاثیر عمیقی در آینده شما دارد ونهایتا مطالعه موجب پیشرفت تحصیلی وموفقیت شما در آینده زندگیتان دارد و در پایان به نفرات برتر این مسابقه که افراد بشرح ذیل می باشند جوایز اهدا گردید..

نفر اول: زکریا رخشانی کلاس بهجت-مبلغ  2000000ریال نقد

نفر دوم محسن ابوالقاسمی کلاس مولوی 1500000ریال نقد