ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

اردوی مطالعاتی نوروزی دانش آموزان سال سوم و چهارم

به منظور آماده سازی دانش آموزان سال چهارم جهت شرکت در آزمون حساس و سرنوشت ساز کنکور سراسری، مستلزم برنامه ریزی دقیق و استفاده از تمامی ظرفیت ها و فرصت هاست. بدین جهت ایام تعطیلات نوروز برای دانش آموزان سال چهارم، به نام عنوان دوران طلایی نامگذاری شده است. در این راستا، دبیرستان موحد نیز همه ساله برای دانش آموزان سال چهارم، در دوران تعطیلات نوروزی اردوی مطالعاتی برگزار می کند.

در این اردو دانش آموزان سال چهارم تقریبا 40 درصد از مباحث کتب درسی را جهت آمادگی برای کنکور را مطالعه کرده و با حضور دبیران و اساتید راهنما به رفع اشکال می پردازند. امسال نیز دبیرستان موحد اردوی نوروزی ویژه آمادگی دانش آموزان را با حضور دانش آموزان سال سوم و چهارم برگزار نمود. سرپرستی اردو، به عهده مدیر دبیرستان آقای رسول زاده و آقایان گل محمدی و محرابی به عنوان معاون و مشاور، و آقای حسینخانی به عنوان دبیر راهنما و مشاور دانش آموزان سال سوم، دانش آموزان را دراین اردو همراهی می کردند. ضمن اینکه وظیفه مشاوره و برنامه ریزی تخصصی نیز به عهده آقای گل محمدی، مشاور و مسئول دانش آموزان سال چهارم بود.

این اردو از تاریخ 95/01/03 لغایت 95/01/12 در محل دبیرستان موحد برگزار گردید. دانش آموزان همه روزه از ساعت 7:30 در محل دبیرستان حاضر شده و در ساعت 8 مطالعه خود را آغاز می کردند. روند مطالعاتی دانش آموزان با ارائه ریز برنامه مطالعاتی به آنان تا ساعت 20 به طول می انجامید. در تمامی روزهای برگزاری نیز دبیران دروس مربوطه جهت رفع اشکالات دانش آموزان درکنار آنها حاضر بودند. همچنین با توجه به لزوم ارزشیابی مداوم فرآیند مطالعاتی، همه روزه از دانش آموزان آزمونی تستی که اغلب سؤالات آن از سؤالات کنکورهای اخیر بود، به عمل می آمد و به هر دانش آموزان کارنامه ای که در آن درصد هر درس به صورت مجزا ثبت شده بود ارائه می گردید.

این اردو در روز دوازدهم اردیبهشت ماه با برگزاری نماز جماعت و آزمون جامع به پایان رسید.

تگ ها: اردوی مطالعاتی