گزارش مراسم اعطای کارنامه نوبت اول – پایه اول عمومی

چهارمین جلسه مشاوره با اولیای دانش اموزان پایه اول ،توزیع کارنامه نیم سال اول سال تحصیلی و تجلیل از نفرات برتر

چهارمین نشست تخصصی دیدار با اولیا پایه اول روز سه شنبه 30/11/93 در سالن اجتماعات مدرسه برگزار شد.

پس از تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم توسط آقای کاکاوند معاونت محترم پرورشی، آقای رسول زاده مدیر محترم دبیرستان ضمن عرض خیر مقدم به اولیای گرامی د ر خصوص موارد مشاوره ای ، آموزشی و بررسی انواع دیدگاه های خانواده در برخورد با فرزندان خود مطالبی را ایراد کردند و سپس در ارتباط با فعالیت های آموزشی و پرورشی دبیرستان در سه ماهه اول گزارشی را ارایه کردند.

در ادامه آقای محرابی مشاور پایه اول ضمن تحلیل کامل نمرات دانش آموزان در طول نیمسال اول سال تحصیلی، به بررسی میانگین نمرات دروس به صورت کلاس به کلاس ،میانگین نمرات پایه و میزان پیشرفت میانگین نمرات در هر کلاس را  به صورت تفکیکی پرداخته و سپس نفرات برتر هر کلاس را معرفی و به این دانش آموزان که شامل دانش آموز ممتاز، نفرات برتر کلاس و نفرات تلاشگر بودند، لوح تقدیر اعطا نمودند.

ضمنا در این جلسه مؤسس محترم دبیرستان آقای مهندس هدایی نیز حضور داشته و از تمامی دانش آموزان برتر، تجلیل کرده و به آنان لوح تقدیر اعطا نمودند.

تگ ها: کارنامه