مراسم بزرگداشت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی ایران

مراسم باشکوهی به مناسبت سالروزدهه مبارکه فجر انقلاب اسلامی، در روز دوشنبه93/11/12 در دبیرستان موحد برگزار گردید.

در این مراسم که با حضور کلیه همکاران ودبیران ومسولین  دبیرستان برگزار شد، ابتدا آیاتی چند ازقرآن کریم تلاوت شدودرادامه توسط دانش آموزان شعرومقاله ای قرائت گردید. وسپس معاون محترم پرورشی دبیرستان جناب آقای کاکاوند پیرامون رهبری امام خمینی (ره) و حمایت گسترده مردم و شرایط پیش و پس از انقلاب اسلامی مطالبی را ایراد کردند و در پایان با یاد و تکریم پیشکسوتان جهاد و شهادت و با پخش سرود جمهوری اسلامی پرچم پر افتخار جمهوری اسلامی ایران برافراشته شد.

معاونت پرورشی

تگ ها: دهه فجر