دفترچه راهنمای پایه ها

دومین جلسه تخصصی مشاوران واولیای دانش آموزان پایه یازدهم

دومین جلسه مشاورین پایه یازدهم با اولیای دانش آموزان این پایه در تاریخ 96/09/01 روز چهارشنبه در ساعت 15:30 برگزار کردید.

جلسه باتلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید و سخنرانی آقای کاکاوند معاونت پرورشی مدرسه آغاز شد.

سپس آقای امینی مشاور و مسئول پایه یازدهم،درباره فعالیت های آبان ماه و مسائل آموزشی مشاوره ای این ماه صحبت کردند. و در ادامه درباره اولین جلسه آزمون سنجش و مزایای این آزمون و ویژگی های خاص آن توضیح دادند.در پایان هم علاوه بر برگزاری کلاس های فوق برنامه و مزیت آن به رویداد های پیش رو در ماه آذر از جمله امتحانات میان نوبت اول نیز اشاره شد.

در این جلسه به مانند جلسه قبل از اولیا خواسته شد که کتاب برنامه ریزی و خود آموزی فرزندشان را رصد و در قسمت سخن اولیا با مشاور نظرات خود را بیان کنند.

در پایان جلسه آقای لشگری دبیر شیمی پایه یازدهم به توضیح  درس شیمی و نحوه مطالعه و شیوه تدریس ونحوه انجام تکالیف دانش آموزان ومیزان وچکونگی مشارکت ونظارت اولیا مطالبی را بیان کردند

در پایان جلسه نیز پرسش و پاسخ توسط اولیا و مشاور پایه انجام شد و به تمامی سوالات پاسخ دادند.