اِنَّ الْحُسين مِصباحُ الْهُدي وَ سَفينَهُ الْنِّجاه ، آغاز برنامه های دهه محرم در دبیرستان غیر دولتی هوشمند موحد

با هماهنگی اداره آموزش و پرورش منطقه5 شهر تهران، به مناسبت آغاز ماه محرم روزیکشنبه مورخ 4/8/93 دو تن از روحانیون محترم به منظور آشنایی بشتر دانش آموزان با فلسفه قیام امام حسین (ع) و ترویج فرهنگ عاشورا در کلاس های درس حضور یافته و در این خصوص با دانش آموزان به بحث وگفتگو پرداختند واظهار داشتند که قیام امام حسین (ع) نقش حیاتی و اساسی در استحکام ریشه های نهضت های حق علیه باطل داشته و اکثر قیام های راستین و جنبش های عدالت خواه الهام گرفته از نهضت عاشورایی امام حسین (ع) است نوری که در آسمان کربلا درخشید مشعل فروزان راه همه حق طلبان و حقیقت جویان تاریخ بشریت بوده است. ضمنا با حضور روحانیون گرامی نماز جماعت در حسینیه دبیرستان موحد برگزار گردید.