اولین نشست تخصصی مسئولین دبیرستان با اولیای دانش آموزان سال سوم

مراسم با تلاوتی چند از آیات قران کریم ساعت 15:30 آغاز شد. در ابتدا آقای پرویزی با عرض خیرمقدم خدمت اولیای دانش‌آموزان به معرفی خود پرداختند. ایشان در ادامه به ذکر چند نکته پرداختند که عبارت‌اند از: نحوه برگزاری مراسم عزاداری در ایام دهه اول محرم در مدرسه، و نکاتی چند درباره مسائل فرهنگی و ورزشی و تربیتی پرداختند. در ادامه آقای رسول‌زاده مدیر محترم دبیرستان با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید و خیرمقدم به اولیای گرامی به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان در ادامه به ذکر مطالبی چند در باب اهمیت پایه سوم و ویژگی‌های این دوره تحصیلی پرداختند که برخی از این نکات عبارت بودند از:

1)      تغییر اساسی در کادر دبیرستان وبهره گیری از دبیران مجرب وکادر جدید مشاوران در پایه سوم

2)      اهمییت  امتحان نهایی و تأثیر مثبت معدل کتبی در کنکور سال 1397.

3)      سهم قابل‌توجه ای که کتب و سؤالات سال سوم در کنکورسراسری دارند.

4)      همچنین اظهار داشتند که کنکور دیگر سدی برای وارد شدن به دانشگاه نیست بلکه در حال حاضر و با توجه به تأسیس دانشگاه‌های جدید بالطبع ظرفیت‌ها افزایش‌یافته اما کسب رتبه‌ای بهتر در کنکور به شما در انتخاب رشته‌ها برتر و پر متقاضی در دانشگاه‌های باکیفیت سراسری کمک می‌کند.

ایشان در ادامه از نحوه برگزاری کلاس‌های دوره تابستان اظهار رضایت نموده و در ادامه به  نقش خانواده در تعلیم و تربیت دانش آموزان اشاره کردند و رکن اساسی در پرورش دانش آموزان را نهاد خانواده دانستند و بیان کردند که نقش مدرسه در رشد دانش‌آموز بدون کمک خانواده‌ها امکان‌پذیر نیست. و با ذکر این نکته که با تقویت کادر مشاوره و دبیران جدید هیچ کوتاهی‌ای از دانش آموزان پذیرفته نیست، و در پایان به بیان تفاوت‌های اساسی بین دانشگاه‌های سراسری و آزاد پرداختند.

در ادامه آقای طالقانی مشاور پایه سوم با معرفی خود و گروه مشاوره و سوابق آن‌ها به ذکر مطالبی چند در مورد نحوه تأثیرگذاری معدل کتبی در کنکور و توضیح مفهوم تراز و ذکر اهمیت آن بحث را ادامه داده و فرمودند برای آشنایی هر چه بیشتر خانواده‌ها با این مفاهیم و نحوه تأثیرگذاری معدل کتبی در نتایج آزمون کنکور چند مثال و ارائه آمار این مفاهیم را بیشتر شرح داده و فرمودند برای هرچه ملموس‌تر شدن این مطلب با توجه به آزمون‌های تابستان این موارد شبیه‌سازی گردیده است و نتایج به‌صورت کارنامه در اختیار خانواده‌ها قرار خواهد گرفت.

ایشان سپس به ارائه نقشه راه و کارهایی که صورت گرفته و همچنین کارهایی که در ادامه صورت خواهد پذیرفت اشاره‌ای کرده و توقع خود را از والدین ذکر کردند.

در ادامه جلسه چند تن از اولیا کاندیدای انجمن شده و دو تن از این عزیزان با رأی والدین انتخاب گردیدند.