گزارش نشست تخصصی اولیای پایه‌ی سوم مورخ 6 بهمن 1395

مراسم با تلاوتی چند از آیات قران کریم ساعت 15:30 آغاز شد. در ابتدا آقای پرویزی معاونت پرورشی دبیرستان با عرض خیرمقدم خدمت اولیای دانش‌آموزان و عرض تسلیت بابت حادثه‌ی پلاسکو به پخش کلیپی از این حادثه‌ی دلخراش پرداختند.

ایشان در ادامه به ذکر چند نکته پرداختند که عبارت‌اند از: نحوه برگزاری اردوی چند روزه‌ی مشهد، و نکاتی چند درباره مسائل فرهنگی و ورزشی و تربیتی پرداختند .

در ادامه آقای رسول‌زاده مدیر محترم دبیرستان با خیرمقدم به اولیای گرامی به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان در ادامه به ذکر مطالبی چند در باب اهمیت پایه سوم و موارد آموزشی نیم‌سال اول،پرداختند که برخی از این نکات عبارتند از:

1)      اهمیت  امتحان نهایی و تأثیر مثبت معدل کتبی در کنکور.

2)      آمار و ارقام آموزشی در نیمسال اول.

3)      مقایسه‌ی نتایج امتحانات میان‌نوبت و نوبت اول.

در ادامه آقای طالقانی مشاور پایه سوم با ارائه‌ی جزئیات نتایج امتحانات میان‌نوبت و نوبت 1 و مقایسه‌ی آنان، به ارائه‌ی موارد آموزشی در نیمسال دوم، بالاخص بهمن و اسفند پرداختند.

در ادامه جلسه لوح تقدیر و جوایز نفرات برتر کارنامه‎ی امتحانات نیمسال اول، نفرات فعال پرورشی و نفرات برتر در مسابقات بین‌المللی AMC با حضور مدیریت محترم دبیرستان،اولیای دانش‌آموز به دانش‌آموز اهدا گردید.

در پایان کارنامه‌ی امتحانات نیمسال اول پایه‌ی سوم بین اولیای محترم دانش‌آموزان توزیع شد.