ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

گزارش جلسه اولیای پایه سوم با سخنرانی آقای دکتر فیروزی و جناب آقای دکتر احمدی

در این جلسه که در روز سه شنبه مورخ 1393/01/19 رأس ساعت 16 برگزار گردید، جناب آقای دکتر فیروزی در خصوص روشها و تکنیک های مطالعه، تکنیک های کنترل استرس و افزایش تمرکز حواس صحبت کردند.

ایشان در سخنان خود  به مراحل یادگیری و موفقیت در آزمون ها بود. مراحل یادگیری که شامل یادگیری (1- در کلاس درس و 2- در منزل هنگام انجام تکالیف ) و یادسپاری و سپس قدرت انتقال مفاهیم فراگرفته شده بود.

سپس ایشان در مورد روشهای انگیزش و برنامه ریزی پویا و هدفمند و مهارتهای ایجاد تعادل بین فعالیتهای درسی و غیردرسی  صحبت کردند.

نکات مهم و اهم مطالبی که ایشان اظعار داشته اند به شرح زیر بوده::

1. استراحت به موقع باعث افزایش یادگیری پایدار خواهد شد.
  2. ذهن خسته نمی تواند مطالب آموخته شده را کاملاً جذب کند ، بنابراین سطح یادگیری کاهش می یابد.
  3. قبل از درس سراغ اینترنت و کامپیوتر نرویم. اما این بدان معنی نیست که کاملاً آن ها را کنار بگذاریم. باید بعضی اوقات سراغ آن ها برویم. در غیراینصورت پارازیت های منفی باعث کاهش سطح یادگیری خواهد شد.
  4. تذکر دادن بیش از حد به دانش آموز توسط اولیا باعث کاهش انگیزه دانش آموز خواهد شد.
  5. بعد از بیدار شدن از خواب گوش دادن به موزیک های لایت باعث افزایش سطح یادگیری خواهد شد.
  6. دوش آب سرد باعث از بین رفتن انرژی های منفی موجود در ذهن و استرس های آشکار خواهد شد.
  7. ورزش کردن باعث می شود که امواج منفی به ذهن دانش آموز رسوخ نکند.
  8. بشکن زدن در هنگام حواس پرتی باعث افزایش تمرکز حواس می شود و پس از مدتی تمرین و تکرار این کار تمرکز حواس بیشتر خواهد شد.
  9. تشکر و سپاسگذاری از خود و از اطرافیان باعث افزایش سطح انرژی های مثبت موجود در ذهن ما خواهد شد و وجود این انرژی های مثبت به افزایش شگفت انگیز سطح یادگیری منجر می شود.

اهم مباحث جناب آقای دکتر فیروزی راجع به انرژ های مثبت درونی و تأثیر آن ها در افزایش سطح یادگیری و یادگیری مؤثر خواهد بود.

در پایان بعد از سخنرانی آقای دکتر فیروزی، جناب آقای رسول زاده (معاونت محترم آموزش) راجع به اردوی مطالعاتی سال سوم و شرایط اردو و همچنین زمان و مکان اردو با اولیا صحبت کردند. در نهایت قرار شد هفته آینده فرم های رضایت نامه به همراه برنامه تفصیلی اردو در اختیار دانش آموزان و اولیا قرار بگیرد.