گزارش مراسم عزاداری اربعین حسینی سال ۹۶

امروز چهارشنبه مورخ 96/08/17 پس از اجرای آیین صبحگاهی با حضور همکاران ، دبیران و دانش آموزان دبیرستان مراسم سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام برگزار گردید.

امروز چهارشنبه مورخ 96/08/17  پس از اجرای آیین صبحگاهی با حضور همکاران ، دبیران و دانش آموزان دبیرستان مراسم سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام برگزار گردید سپس آقای کاکاوند معاونت محترم پرورشی پیرامون ویژگی‌های زن مسلمان و شخصیت استوار و ظلم ستیز حضرت زینب (س) سخنانی ایراد کردند و فرمودند حضرت زینب از جمله چهار بانوی بزرگ و قدیس جهان اسلام است و مورد ستایش و تمجید بزرگان بوده اند ایشان کارنامه با ارزشی از زندگی خود ارائه کرده اند که جایگاه زن شایسته را به خوبی ترسیم کرده اند و زن امروز در قیاس با این بانوی بزرگ راه زیادی را باید طی کند تا به کمال مطلوب برسند.

تبیین حدیث نبوی (ص) در مقام زن که فرمودند بهشت زیر پای مادران است بخشی از سخنان وی بود که اجمالا این حدیث تاثیرگذاری مادران را مورد تأکید قرار می‌دهد نه تعریف از مادران. بنابراین زنانی چون حضرت زینب (س) می‌توانند الگوی شایسته و مناسبی برای همه زنان جامعه باشند.

پس از اتمام سخنرانی ایشان آقای رستمیان به نوحه خوانی پرداختند و کلیه دانش آموزان با سینه‌زنی و عزاداری یاد و خاطره شهدای کربلا را گرامی داشتند.