مراسم توزیع کارنامه امتحانات پایانی نوبت اول 92-93

به منظور تجلیل از دانش آموزان ممتاز وبرتر امتحانات نیم سال اول وهمچنین به بهانه توزیع کارنامه های امتحانات ، مراسم با شکوهی با حضور دانش آموزان عزیز واولیای گرامی آنان در روز شنبه مورخ 92/05/11 از ساعت15 در سالن اما م علی (ع) اداره آموزش وپرورش منطقه 5تهران برگزار گردید

در این مراسم که باحضور پرشور و بی نظیر دانش آموزان واولیای آنان یرگزارشد ابتدا تلاوت آیاتی چند ازکلام الله مجید وپخش سرود مقدس جمهور ی اسلامی ایران ،آقای نبی زاده معاون محترم پرورشی دبیرستان به حضار خیر مقدم وخوشامدگویی گفتند واز حضورچشمگیر آنان تشکر نمود ند . وسپس آقای دکتر احمدی مدیر محترم دبیرستان مطالب خود را وبافرازی از راز ونیاز امام علی (ع) با خالق هستی  در کتاب نهج البلاغه آغاز کردند. ودر ادامه ضمن اشاره به فعالیت ها وبرنامه های آموزشی واجرایی نیم سال دوم دبیرستان در خصوص اهمییت وجایگاه تعلیم وتربیت ونقش اولیا در رشد وتعالی فرزندان خود مطالب ارزشمندی را بیان کردند.پس از سخنان ایشان آقای قاسمی  مدیر کل محترم آموزش وپرورش استان قزوین به عنوان مدعو ویژه به جایگاه دعوت شدند .ایشان ازاستقبال بسیار خوب اولیا ودانش آموزان از این مراسم را کم نظیر خواندند واظهار داشتند در کمتر مدارسی این چنین حضور فعال و علاقندانه ای را  شاهد بوده ام بنابراین این موضوع واقعا جای تقدیر وتشکر دارد . ایشان در ادامه در ارتباط با چگونگی انجام مشاوره ونحوه مطالعه دانش آموزان  بویژه دانش آموزان سال چهارم در کنکور سراسری مطالب مفیدی را مطرح کردند وبا بیان شیوه های صحیح مطالعه به بیان  راهکارهای اصولی تعامل اولیا با فرزندان خویش  وظایف مهم وحساس اولیا رابرشمردند..در این جلسه آقای میرشفیعی مدیر جدید اداره آموزش وپرورش منطقه 5 تهران وهمراهان ایشان نیز در جلسه حضور داشتند .

سپس از دانش آموزان ممتاز وبرتر دبیرستان طی مراسم با شکوهی تقدیر تشکر بعمل آمد ولوح تقدیر وجوایز دانش آموزان مزبور توسط مسولین دبیرستان به آنان اهدا گردید .و درپایان کارنامه امتحانات دانش آموزان به اولیای آنان اهدا شد.