مراسم گرامیداشت روز معلم

همزمان با هفته بزرگداشت مقام شامخ معلم مراسم نکوداشتی به پاس زحمات این عزیزان با حضور کلیه کادر اداری و دبیران محترم از ساعت 18:30 روز دوشنبه مورخ 97/2/16 برگزار گردید.

ابتدا آقای کاکاوند معاون محترم پرورشی به قرائت آیاتی از کلام الله مجید پرداختند و سپس پیرامون مسائل تعلیم و تربیت مطالبی را اظهار داشتند  سپس آقای رسول زاده مدیریت محترم دبیرستان با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و همه شهدای گرانقدر اسلام به کلیه حضار خیرمقدم گفته و مطالبی را در ارتباط با عملکرد یکساله دبیرستان در خصوص مسائل آموزشی و پرورشی و برنامه‌های سال آینده و شرایط جذب دبیران و همچنین برنامه امتحانات خرداد ماه ایراد کردند.

در ادامه آقای مهندس هدایی موسس محترم دبیرستان سخنانی درخصوص وظایف شغلی معلمان و مسئولیت های خطیری که برعهده تک‌تک دبیران قرار گرفته و همچنین مطالبی را در ارتباط با نشر و ترویج اخلاق وتعمیق باورهای دینی میان دانش‌آموزان ارائه نمودند و به اهمیت نقش تعلیم و تربیت اشاره کردند.

ایشان در ادامه به آموزش فرهنگ و اخلاق به عنوان مهمترین عنصر فرهنگ وترویج و تعلیم آن با زبان و رفتار در مدرسه و کلاس توجه و از همکاران و دبیران تلاش و کوشش بیشتری را تقاضا نمودند.

در پایان هدایایی به رسم یادبود و به مناسبت گرامیداشت مقام معلم از جانب موسس محترم دبیرستان به کلیه همکاران فرهنگی و اساتید ارجمند تعلق گرفت. لازم به ذکر است که پس از اتمام جلسه شورای دبیران از کلیه همکاران محترم به صرف شام و میوه پذیرایی بعمل آمد و شبی خاطره انگیز را در کنار یکدیگر سپری کردند.