دفترچه راهنمای پایه ها

گزارش اردوی مطالعاتی دانش آموزان سال چهارم - نوروز 1397

به لطف پروردگار متعال و با همت واحد مشاوره پایه چهارم دبیرستان موحد ، اردوی مطالعاتی نوروز 1397 با استقبال گسترده دانش آموزان مواجه شد .

در این اردو علاوه بر دانش آموزان سال چهارم ، تعدادی از دانش آموزان پایه یازدهم نیز حضور داشتند .

هدف از برگزاری این اردو شامل  :

الف : مرور و تثبیت آموخته ها و تکمیل یادگیری مباحث ناقص

ب : مرور و جمع بندی تمامی مطالب توسط دبیران با تجربه و تمرکز بر مطالب پر اهمیت و پر سوال

روش مطالعه در طول برگزاری اردو به طور انفرادی بوده ، به همین دلیل دانش اموزان به گروه های     3 الی 6 نفره در فضاهای مناسبی جهت مطالعه چینش شده بودند . نظارت ویژه ای توسط ناظران مطالعاتی به نظم مطالعه داوطلبان صورت گرفت .

ج - در تمام روز های اردوی مطالعاتی ، علاوه بر دبیران مجرب ، نیروهای ناظر جهت رفع اشکال و اموزش مطالب در محل های معینی مستقر بودند و داوطلبان می توانستند جهت رفع اشکال و آموزش مطالب به آنان مراجعه کنند .

د - با توجه به اهمیت تغذیه و نقش بسیار مهم آن در یاد گیری و قدرت حافظه برنامه غذایی اردو متناسب با نیاز های دانش اموزان پیش بینی و برنامه ریزی شده بود . به گونه ای که بیشترین ویتامین ها و پروتئین ها و مواد غذایی در برنامه گنجانده شده بود که علاوه بر ناهار شامل دو میان وعده نیز می شد .

ه - برای شادابی و نشاط بیشتر داوطلبان در دوره مطالعاتی به منظور بالا بردن سطح ترشح هورمون اندروفین که عامل شادابی و افزایش تمرکز است ، زمانی را برای تفریح و ورزش و تمرینات ایروبیک در نظر گرفته شده بود .

و - در این اردو، در دوره زمانی مشخص ، دانش آموزان به مطالعه ، جمع بندی و تست زنی انفرادی پرداخته و در صورت مواجهه با اشکالات یا سوالات علمی به دبیران و مشاوران و ناظران مطالعاتی مراجعه می نمودند . انتظار می رود در پایان اردو ، کیفیت یادگیری افزایش چشمگیری داشته باشد .

در پایان هر روز بر اساس برنامه زمانبندی دروس و سرفصل مطالعاتی، ارزشیابی به عمل می آمد که بر اساس این آزمون ها دانش آموزان و اولیای آنان از عملکرد روزانه مطلع می شدند .

این اردو   از روز پنج شنبه دوم فروردین 1397 آغاز و تا عصر روز دوشنبه دوازدهم فروردین ماه ادامه داشت و تعداد 50 نفر از دانش آموزان دبیرستان در این اردو حضور داشتند.