دفترچه راهنمای پایه ها

سومین نشست تخصصی با اولیای دانش آموزان پایه دهم

جلسه روز سه شنبه مورخ 96/08/30 راس ساعت 15:30 با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط معاون محترم پرورشی ، جناب آقای کاکاوند آغاز و با بیان مطالبی پیرامون معارف قرآن و مسائل تربیتی توسط ایشان ادامه یافت.

سپس دو تن از دانش آموزان با سه تار نوازی خود حلول ماه مبارک ربیع الاول را تبریک گفتند.

سپس ، آقایان محسنی طالقانی و گروسی به ترتیب دبیران دین و زندگی و ریاضی پایه دهم در خصوص روش تدریس و چگونگی ارایه تکلیف به دانش آموزان  برای اولیا توضیحات مفصلی را ارائه نموده و نسبت به نحوه همکاری و مشارکت اولیا با مدرسه مطالبی را بیان کردند.

در پایان آقای رفیعی مشاور محترم  دانش آموزان ، به بیان مطالبی در رابطه با موضوعات زیر پرداختند:

1.      ویژگی آموزشی آذرماه و رفتار آموزشی صحیح

2.      برنامه خوب چه برنامه ای است؟ و چه ویژگی ها و عناصری دارا می باشد.

3.      آنالیز نتایج سنجش و علت ضعف نتایج و توضیح در مورد درخشش نتایج با حذف 5 نفر آخر

4.      آنالیز نتایج امتحانات داخلی و نحوه ارزیابی کیفی بدون معیار قرار دادن نمره ی 20

5.      نحوه پیگیری تحصیلی خانواده در منزل بدون ایجاد تعارض با دانش آموز

این جلسه پس از طرح پرسش و پاسخ میان اولیای محترم و مشاور پایه ، با توزیع کارنامه های چهار ماهه دانش آموزان به اتمام رسید .