برگزاری چهارمین نشست تخصصی با اولیای پایه سوم

چهارمین نشست تخصصی با اولیا پایه سوم روز چهار شنبه مورخ 24/09/95 ساعت 15:45 در محل دبیرستان بر اساس تقویم اجرایی سال تحصیلی 95-96 با حضور حداکثری اولیای محترم برگزار گردید

جلسه ابتدا با تلاوت آیات قرآن کریم آغاز گردید سپس آقای طالقانی مشاور دبیرستان گزارش اجمالی در خصوص عملکرد سه ماهه اول دبیرستان ارایه  و در خصوص امتحانات میان نوبت اول مطالبی را ایراد کردند.

سپس ایشان با ارایه پاورپوینت به بررسی عوامل موثر در افت و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان؛ ویژگی نوجوانی و دوران بلوغ و نحوه ی رفتار صحیح با نوجوانان پرداختند.

در ادامه نتایج مرات 2 و میزان پیشرفت تحصیلی مجموعه نسبت به آزمون قبل بررسی اجمالی گردید و دانش آموزان برتر و پیشرفت تحصیلی در آزمون میان ترم معرفی و تشویق شدند.

در انتها ضمن بیان تغییرات انجام گرفته در برنامه امتحانات پایان ترم، برنامه جدید و برنامه کلاس های ویژه هفته آخر  و کارنامه میان ترم دانش آموزان  به اولیای گرامی تقدیم گردید.