جلسه اهدای کارنامه پایه دهم

به منظور توزیع کارنامه امتحانات نیم سال اول سال تحصیلی 97 – 96 دانش آموزان پایه دهم وتجلیل از دانش آموزان ممتاز وبرتر با حضور اولیای دانش آموزان وجمعی از دانش آموزان جلسه ای برگزارگردید.

جلسه مزبور روز چهار شنبه مورخ 1396/11/04 راس ساعت 15:00 با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط معاون محترم پرورشی ، جناب آقای کاکاوند آغاز و ایشان  با بیان مطالبی پیرامون معارف قرآن و مسائل تربیتی نکاتی را بر گرفته از آیات تلاوت شده عنوان نمودند.

در ادامه جناب آقای رسول‌زاده مدیریت محترم دبیرستان به ارائه گزارشی تفصیلی از عملکرد  آموزشی هر درس و مقایسه عملکرد دانش آموزان  درامتحانات میان نوبت اول با میان نوبت اول پرداختند و با ارایه نقاط ضعف وقوت نتایج بطور مشروح به دلایل عمده بروز افت تحصیلی  اشاره نموده واظهار داشتند برای جلوگیری از از این اتفاق باید در سه جهت " دانش آموزان ، خانواده ومدرسه " عزمی جدی  وبرنامه ای مشخص داشته باشیم وخانواده محترم لزوما با همکاری نزدیک  با مشاور نسبت به حذف تهدیدات وموانع پیشرفت تحصیلی دانش آموزان اقدام نمایند.

پس از آن جناب آقای رفیعی مشاور پایه دهم به معرفی دانش‌آموزانی که پیشرفت کرده اند پرداختند و پس از آن با حضور مدیریت و معاونین محترم به جهت تقدیر و تشکراز تلاش های دانش آموزان برتر وممتاز  جوایز ولوح های تقدیر نفرات  در حضور اولیا آنان اهدا گردید.
سپس جلسه با اهدای کارنامه به اولیای دانش آموزان خاتمه یافت.