دفترچه راهنمای پایه ها

جلسه اولیای دانش آموزان پایه دهم

جلسه اولیای دانش آموزان پایه دهم روز سه‌شنبه مورخ 97/2/18 با حضور جمع کثیری از اولیا را ساعت ۱۵ برگزار گردید جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط آقای کاکاوند معاونت محترم پرورشی آغاز شد.

سپس ایشان در خصوص آیات تلاوت شده که در ارتباط با زندگی الهی و غیر الهی بعضی از بندگان می باشد مطالبی را ایراد فرمودند و اشاره کردند که آثار یاد خدا در روح و روان انسان تاثیر بسیار مفیدی را می گذارد و تکیه به غیر خدا ایشان را به هلاکت می رساند و در پایان توصیه کردند که در تربیت فرزندانمان همواره خدا را مد نظر قرار داده و صرفا توکلشان به خداوند متعال باشد.

سپس در ادامه جلسه آقای رسول زاده مدیر محترم دبیرستان ضمن خوشامدگویی و تبریک ایام شعبانیه به حضار اظهار داشتند دبیرستان غیردولتی موحد تلاش کرد  بر اساس تقویم اجرایی97-96 کلیه برنامه های آموزشی و تربیتی را مرحله به مرحله به اجرا بگذارد و اگر مواردی مشاهده می‌شود که امکان برگزاری آن برنامه ها فراهم نشد صرفاً به جهت عدم همکاری اولیا و ناهماهنگی با مدیریت دبیرستان بوده که می‌توان به تعطیلات زودرس نوروزی و اعیاد و مناسبتهای مختلف دیگر اشاره نمود.

و سپس ایشان آماری از برنامه های آموزشی فوق العاده و کلاس های حل تمرین و تقویتی ارایه کردند و اظهار داشتند که بطور متوسط دبیرستان برای دانش آموزان پایه دهم هفته ای 48 ساعت کلاس درسی برگزار نموده است و در ادامه در خصوص نتایج آزمون ها وامتحانات نیم سال دوم اشاره کردند.

همچنین به مباحثی از قبیل لباس فرم و عدم رضایت دبیرستان و اولیای دانش آموزان از سرویس دانش آموزی نیز اشاره شد و مقرر گردید در سال تحصیلی آینده با شرکت دیگری قرارداد منعقد نمایند

در ادامه آقای رفیعی در خصوص نحوه برخورد با نتایج آزمون میان ترم و همچنین نکاتی که درباره امتحانات  نوبت دوم، اولیا میبایست آنها را رعایت کنند اشاره کردند.

در پایان برنامه امتحانات نوبت دوم (خرداد97) و کارنامه امتحانات میان نوبت دوم بین اولیا توزیع شد