برگزاری اردوی یک روزه نمک‌آبرود

براساس برنامه تقویم اجرایی سال 94-93 امروز پنج‌شنبه مورخ 93/07/17 یک دوره اردوی یک‌ روزه برای دانش‌آموزان پایه اول و دوم در مجموعه تفریحی و سیاحتی نمک‌آبرود مازندران برگزاری می‌گردد.

هدف از برگزاری این اردو تجربه معاشرت های اجتماعی و ایجاد تعامل و درک حقوق دیگران و محیط زیست و همچنین مسئولیت‌پذیری می باشد.

رویکرد غالب بر این اردو علاوه بر پرکردن اوقات فراغت و تفریح دانش‌آموزان ایجاد فضای فرهنگی با هویت ایرانی اسلامی می باشد.

بنابراین مهم ترین و اساسی ترین هدف اردوی امروز ایجاد بستری مناسب برای تحقق عملیاتی آموزه های تربیتی و دینی آنان است.

در این اردو علاوه بر دانش‌آموزان مربیان تربیتی ، مشاوران ، مدیر و موسس محترم دبیرستان نیز شرکت داشته‌اند.

و برنامه هایی که برای این اردو پیش‌بینی شده متناسب با نیازهای عاطفی اجتماعی دانش‌آموزان است تا بر پایه ارزش های اعتقادات دینی و ملی خود را برای ساختن جامعه ای آباد و سرافراز آماده کنند.

کاروان اردوی دانش‌آموزان ساعت 6 صبح از محل دبیرستان حرکت کرد و ساعت 9 صبح در جاده چالوس پس از صرف صبحانه به مسیر خود ادامه داده و ساعت 11 به متل قو رسیدند و پس از ساعتی گردش و تفریح در ساحل و استفاده از وسایل تفریحی از قبیل جت‌اسکی و صرف ناهار عازم محل مجتمع تفریحی نمک‌آبرود شدند و ساعاتی چند از مجموعه تفریحی و سرگرمی‌های موجود استفاده کردند. سپس ساعت 7:30 بعدازظهر پس از صرف شام عازم تهران شدند.

تگ ها: اردوی یک روزه نمک‌آبرود