بازدید از نمایشگاه الکامپ

درراستای اجرای برنامه فعالیتهای آموزشی وتربیتی تابستان 96 ، دانش آموزان این دبیرستان روز یکشنبه مورخ 96/5/1 به همراه مشاورین و مدیرانفورماتیک مدرسه برای بازدید از نمایشگاه الکامپ به محل دائمی برگزاری نمایشگاه ها مراجعه نمودند.

این بازدید از ساعت 10:00 الی 16:30 در پنج سالن با موضوعات الکترونیک ، فضای مجازی و کامپیوتر انجام گردید.
 نمایشگاه الکامپ بزرگترین رویداد تجاری در عرصه تولید و عرضه محصولات و خدمات صنایع الکترونیک و کامپیوتر کشور است که همه ساله با حضور گسترده و چشمگیر دست اندرکاران این حوزه و مخاطبان آنها در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می گردد. در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای این صنعت اعم از سخت افزار و نرم افزار به علاقمندان عرضه می گردد و فرصتی بی بدیل برای تبادل نظر و مذاکره در اختیار شرکت کنندگان قرار می گیرد. دستاوردهای این تعاملات نقطه آغاز بسیاری از همکاری های تجاری و تکنولوژیکی فیمابین دست اندرکاران حوزه الکترونیک و کامپیوتر است که نقش معنی داری در تحرک بخشیدن به این حوزه ی صنعت و تولیدکنندگان و بازرگانان شاغل در آن ایفاء می نماید.