ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

اولین جلسه بازدید از پژوهشگاه سلول های بنیادی رویان

باسمه تعالی

دبیرستان پسرانه غیر دولتی موحد در راستای آشنایی دانش آموزان رشته تجربی با رشته های دانشگاهی این گروه و همچنین تجربه کردن فضای آزمایشگاه و کار کردن با وسایل و تجهیزات آزمایشگاهی اقدام به انجام سلسله بازدیدهای آزمایشگاهی از پژوهشگاه سلول های بنیادی رویان نمود. در راستای تحقق این هدف اولین جلسه بازدید از آن مجموعه

روز پنجشنبه مورخ 18 مهرماه سال 98 با موضوع کارگاه لقاح و آشنایی با حیوانات آزمایشگاهی انجام شد. در این کارگاه که توسط محققان برجسته این پژوهشگاه اداره می شد اطلاعاتی از انجام لقاح و همچنین ناباروری و روش های مقابله با ناباروری طی 2 ساعت به دانش آموزان منتقل گردید و پس از آن انجام روش IVF توسط متخصصان بر روی موش های آزمایشگاهی نشان داده شد و در خلال این کارگاه دانش آموزان نحوه برخورد با این حیوان و چگونگی در دست گرفتن آنها و همچنین روش های کشتن این حیوان در آزمایشگاه آشنا شده و موش ها را در دست گرفته و با رفتار این حیوان آشنا گردیدند.

پس از آن مدرس مجموعه یک موش تر و یک موش ماده را جراحی کرده و سلول های جنسی آنها را استخراج کرد و به صورت جداگانه در زیر میکروسکوپ به دانش آموزان نمایش داد.

این بود شرح مختصری از اولین کارگاه آشنایی با فعالیت های آزمایشگاهی دبیرستان موحد و این برنامه همچنان ادامه دارد.