دفترچه راهنمای پایه ها

اردوی زیارتی مشهد

با استعانت از خداوند متعال و با توسل به حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام، طبق سنوات گذشته این واحد آموزشی با هدف ترویج فرهنگ زیارت و توسل به اهل بیت عصمت و طهارت و همچنین ایجاد حس همدلی و مسئولیت پذیری در میان دانش آموزان، اقدام به برگزاری اردوی سیاحتی و زیارتی مشهد مقدس نمود

پس از ثبت نام دانش آموزان متقاضی که با استقبال بسیار خوبی نیز روبرو شد، این واحد آموزشی اقدام به هماهنگی با شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران جهت تهیه بلیط رفت و برگشت نمود و مقرر شد زائران حرم رضوی در تاریخ هفتم اسفند ماه به مقصد مشهد مقدس عزیمت نمایند .

کاروان زیارتی دبیرستان موحد پس از قرائت زیارت خاصه امام رضا و دعای سفر در ساعت 19  مورخه هفتم اسفند ماه تهران را به مقصد مشهد مقدس ترک نمود ند.

دانش آموزان پس از اقامت در هتل سه ستاره هفت آسمان ، روانه زیارت حرم مطهر شمس الشموس حضرت امام رضا (علیه السلام) شدند.

پس از عرض ادب و ادای احترام به هشتمین امام همام شیعیان دانش آموزان با صرف ناهار به سمت سرزمین موج های خروشان حرکت کردند و لحظاتی بسیار هیجان انگیز و مفرح را در کنار یکدیگر و مربیان اردو سپری نمودند و نهایتاً جهت صرف شام به هتل بازگشتند .

طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده  دانش آموزان  در قالب دو گروه در  ساعت 22:۳۰  همراه با مربیان اردو  عازم حرم رضوی شده و گروه  دیگری نیز در ساعت ۳ بامداد جهت شرکت در فرائض  سحرگاهی و نماز جماعت به حرم مطهر امام رضا  راهی می شدند و لحظات روحانی را در کنار بارگاه نورانی و مطهر حضرت امام رضا (ع) گذرانده و پس از اقامه نماز صبح به هتل مراجعت نمودند .

دومین روز اردو با برنامه های سیاحتی متنوعی همراه بود که از جمله آنها می‌توان به بازدید از آرامگاه شاعر پرآوازه پارسی فردوسی و همچنین بازدید از کاخ تاریخی هارونیه اشاره نمود.

ربیع ابن خثیم، مشهور به خواجه ربیع که از صحابی پیامبر(ص) و سرداران حضرت علی (ع) بوده است ،  از دیگر مکانهای زیارتی است که دانش آموزان پس از زیارت آن به اقامه نماز ظهر و همچنین قرائت فاتحه برای واعظ شهیر ، مرحوم کافی ،  پرداختند و پس از آن جهت صرف نهار به هتل بازگشتند.

همچنین با توجه به فرهنگ ملی و تاکید روایات دینی مبنی بر تهیه سوغات در سفرهای زیارتی،  دانش‌آموزان با حضور در مراکز خرید و بازارها به تهیه سوغاتی برای خانواده‌های خود اقدام نمودند.

در آخرین روز اردو کلیه دانش آموزان به همراه مربیان  جهت زیارت وداع به آستان مقدس حضرت ثامن الحجج مشرف شده و پس از اقامه نماز ظهر و عصر به هتل بازگشته  و پس از آن با توجه به برگزاری مسابقه فوتبال شهرآورد تهران،  دانش آموزان در فضای شاد و مفرح در سالن آمفی تئاتر به صورت دسته جمعی به تماشای این مسابقه پرداختند.

لازم به ذکر است که در زیارت های سحرگاهی توضیحات مفصلی پیرامون علمای مدفون در استان قدس رضوی، داستان های از کرامات امام رضا (ع) و معجزات پنجره فولاد ارائه شده و همچنین در رابطه استان قدس و مکانهای دیدنی درون این مجموعه توضیحات مفصلی به دانش‌آموزان ارائه شد.

کاروان زیارتی دبیرستان موحد پس از طی دو شب و سه روز با بازدید های متنوع و  زیارت های پر معرفت در تاریخ 10 اسفندماه عازم تهران شده و صبح روز یازدهم به این شهر  رسیده و دانش آموزان پس از حضور در مقابل دبیرستان با استقبال گرم خانواده‌های خود روبرو شدند.