اولین جلسه شورای دانش آموزی

دسته بندی: اخبار مدرسه | توسط : مرتضی زاهدی | 1401/09/15

اولین جلسه شورای دانش آموزی

روز یکشنبه مورخ 1401/09/13 اولین جلسه شورای دانش آموزی مدرسه با حضور  مدیریت دبیرستان جناب آقای رسول زاده و معاونت پرورشی آقای ساوجبلاغی برگزار گردید .

در ابتدای جلسه و پس از تبریک به منتخبین شورای دانش آموزی , آقای رسول زاده پیرامون وظایف و اهمیت شورای دانش آموزی برای اعضا صحبت کرده , همچنین ایشان چارچوب فعالیت شورای دانش آموزی را برای اعضا تشریح نموده و از منتخبین درخواست کرده کمیته های شورای دانش آموزی را تقویت کنند .

پس از ایشان اقای ساوجبلاغی معاونت پرورشی مدرسه اهمیت و نقش شورای دانش آموزی برای داشتن مدرسه ای بهتر را بیان نموده و همچنین از اعضای شورا درخواست کرده جلسات شورامنظم برگزار بشود .

در ادامه تمامی اعضای شورا صحبت های خود را ایراد کرده و به دلیل کمبود زمان انتخابات هیئت رئیسه شورای دانش آموزی به جلسه بعدی موکول گردید .

لیست اعضای منتخب شورای دانش آموزی در سال تحصیلی 02-1401

1- محمدرضا بحیرائی