بازدید از پژوهشگاه رویان

دسته بندی: اخبار مدرسه | توسط : سجاد محمدی اوجان | 1401/01/25

به منظور شرکت در کارگاه آشنایی با حیوانات آزمایشگاهی و تشریح حیوان و مشاهده اعضاء و جوارح حیوان و نحوه قرارگیری اعضای بدن، روز پنج‌شنبه مورخ 1401/01/25 گروه دوم دانش آموزان پایه دهم به مرکز آموزش سلول‌های بنیادی برای همه واقع در پژوهشگاه رویان مراجعه شد. در این مرکز مدرس مجموعه سرکار خانم نوبخت ابتدا از کارگاه قبلی سوالاتی مطرح کردند تا ذهن دانش آموزان آماده مبحث جلسه گردد.

در بخش اول کارگاه ایشان در ابتدا توضیحاتی در مورد پژوهشگاه و زمان تاسیس و موسس این مجموعه و فعالیت هایی که در این مجموعه صورت می گیرد پرداختند پس از آن به بحث ضرورت استفاده از حیوانات آزمایشگاهی و روش‌های جایگزین استفاده از آنها و همچنین مباحث اخلاقی کار با حیوانات آزمایشگاهی پرداختند، که در این زمینه فرمودند که در ابتدای شروع پیشرفت علم از تعداد بسیار زیادی از حیوانات استفاده می شد که باعث مرگ بسیاری از آنان می‌گردید سپس با پیشرفت علم استفاده از این حیوانات محدود به تعداد اندکی گردید و به عنوان جایگزین در برخی از آزمایشات از سلول و توده‌های سلولی استفاده شد که در ادامه نیز استفاده از سلول‌ها نیز محدود گردید و به جای استفاده از میلیون‌ها سلول قرار بر استفاده از تعداد اندکی از سلول‌ها شد.

پس از ایراد این مباحث به ذکر توضیحاتی در رابطه با انواع حیواناتی که در آزمایشگاه استفاده می‌شوند و دلیل این تنوع حیوانات و یا نژادهای مورد استفاده پرداختند، همچنین تذکر دادند که هیچ حیوانی را نمی‌بایست بدون دلیل از بین برد و اگر در این کارگاه قرار بر تشریح حیوانی هست آن نیز به منظور پیشرفت علم می‌باشد.

در ادامه تصاویری از این کارگاه که با حضور دانش آموزان پایه دهم برگزار گردید ارائه می‌گردد.