بازدید دانش‌آموزان از پژوهشگاه رویان

دسته بندی: اخبار مدرسه | توسط : سجاد محمدی اوجان | 1400/12/11

بافت شناسی پژوهشگاه رویان
دانش آموزان پایه یازدهم رشته تجربی روز پنجشنبه مورخ ۵ اسفند ماه سال ۱۴۰۰ به پژوهشگاه رویان رفتند در آنجا مدرس مجموعه سرکار خانم نوبخت در بخش اول کارگاه به ارائه مبحث تئوری در زمینه بافت شناسی پرداختند و در رابطه با مفاهیم بافت و بافت های مختلف بدن و همچنین بافت های سرطانی و همین طور طریقه نمونه برداری از بافت های خارجی و داخلی را توضیح دادند و سپس به شرح مراحل انجام نمونه برداری از بافت و مراحلی که می بایست بر روی یک نمونه انجام پذیرد تا نمونه جهت بررسی و مشاهده زیر میکروسکوپ آماده شود را شرح دادند. در بخش دوم دانش آموزان دستگاه هایی را که توضیحات آن در بخش اول داده شده بود را مشاهده کردند. سپس مراحل انجام کار برای آماده سازی نمونه به آنها شرح داده شد پس از آن خود دانش آموزان به صورت عملی اقدام به برش بلوک های بافتی و برش های ریزتر با دستگاه میکروتوم و انتقال آنها به لام و انجام مراحل پارافین زدایی و در نهایت رنگ آمیزی نمونه پرداختند. همچنین در این بخش چندین نمونه آماده شده و رنگ آمیزی شده برای دانش آموزان زیر میکروسکوپ قرار گرفت و توضیحات بافت ها و بیماری های موجود در آن‌ها و نحوه تشخیص آنها ارائه‌ شد.