بازدید دانش آموزان پایه یازدهم از پژوهشگاه رویان

دسته بندی: اخبار مدرسه | توسط : سجاد محمدی اوجان | 1401/08/12

به منظور ارتقاء سطح علمی و آموزشی دانش آموزان براساس تقویم اجرایی  طبق برنامه در کارگاه لقاح آزمایشگاهی (IVF - IUI) روز پنج‌شنبه مورخ 12/08/1401 به مرکز آموزش سلول‌های بنیادی برای همه واقع در پژوهشگاه رویان دانش آموزان پایه یازدهم به موسسه مزبور اعزام شدند.

در این کارگاه مدرس مجموعه جناب آقای دکتر یکانی تئوری لقاح آزمایشگاهی را برای دانش‌آموزان شرح دادند و دلایل استفاده از این روش را توضیح دادند.

سپس در ادامه‌ی کارگاه دانش اموزان با موش‌های آزمایشگاهی آشنا شده و دست‌ورزی با این حیوان را انجام دادند، سپس اقدام به گرفتن اسپرم از جانور نر پرداختند و پس از تهیه اسپرم آن را در محیط آماده شده قرار دادند تا برای آزمایش آماده گردند و در مرحله بعد تخمک جانور ماده گرفته شد و در محیط کشت قرار داده شد و در زیر میکروسکوپ آماده گردید و به دانش اموزان نمایش داده شد.

در ادامه‌ی کارگاه اسپرم‌های آماده شده در جوار تخمک‌های تهیه شده قرار گرفتند تا فرآیند لقاح انجام گیرد.

به علت برخی محدودیت‌های زمانی و ابزاری برخی از فرآیندهای قبل و بعد لقاح و همچنین روش‌های دیگر لقاح آزمایشگاهی نیز با فیلم تشریح گردید.

در ادامه‌ی گزارش تصاویر این کارگاه قرار داده شده است.